Emeli Sandé- Every teardrop is a waterfall (LIVE)

Emeli Sande a făcut un cover acustic impresionant după unul din cele mai recent hituri Coldplay: Every teadrop îs a waterfall. Interpretarea a avut loc la unul din cele mai populare radiouri franceze, unde artistă a cântat şi hitul său: Next to me.

Emeli Sande a trecut pe RTL-ul francez pentru o sesiune de live-uri acustice, voce şi chitara. Pentru început, urmăriţi coverul după Coldplay – Every teadrop îs a waterfall, ştiam deja că face o treabă foarte bună însă iată că surprinde şi cu coveruri inedite!

Albumul de debut al lui Emeli Sande se numeşte „Our Version of Events” şi a apărut pe 13 februarie 2012. Având piese scrise de Professor Green şi Alicia Keys, a debutat direct în no.1 în Marea Britanie. A vândut peste 300.000 de exemplare în două săptămâni, primind Discul de Platină şi devenind „fastest selling album by a British recording artist” de la materialul lui Susan Boyle din 2009.

Dominaţia mondială va urma în anul acesta. Tocmai a câştigat un premiu la Brit Awards 2012 şi îi va însoţi pe Coldplay în turneul Mylo Xyloto în Europa şi America de Nord!

Următorul single pe care Sande îl va promova de pe „Our Version of Events” se numeşte „My kind of love” iar videoclipul a apărut deja. Lansarea oficială are loc pe 10 iunie.

Emeli Sandé – Every teardrops is a waterfall en live dans le Grand Studio RTL

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: