Emeli Sandé- Every teardrop is a waterfall (LIVE)

Emeli Sande a făcut un cover acustic impresionant după unul din cele mai recent hituri Coldplay: Every teadrop îs a waterfall. Interpretarea a avut loc la unul din cele mai populare radiouri franceze, unde artistă a cântat şi hitul său: Next to me.

Emeli Sande a trecut pe RTL-ul francez pentru o sesiune de live-uri acustice, voce şi chitara. Pentru început, urmăriţi coverul după Coldplay – Every teadrop îs a waterfall, ştiam deja că face o treabă foarte bună însă iată că surprinde şi cu coveruri inedite!

Albumul de debut al lui Emeli Sande se numeşte “Our Version of Events” şi a apărut pe 13 februarie 2012. Având piese scrise de Professor Green şi Alicia Keys, a debutat direct în no.1 în Marea Britanie. A vândut peste 300.000 de exemplare în două săptămâni, primind Discul de Platină şi devenind “fastest selling album by a British recording artist” de la materialul lui Susan Boyle din 2009.

Dominaţia mondială va urma în anul acesta. Tocmai a câştigat un premiu la Brit Awards 2012 şi îi va însoţi pe Coldplay în turneul Mylo Xyloto în Europa şi America de Nord!

Următorul single pe care Sande îl va promova de pe “Our Version of Events” se numeşte “My kind of love” iar videoclipul a apărut deja. Lansarea oficială are loc pe 10 iunie.

Emeli Sandé – Every teardrops is a waterfall en live dans le Grand Studio RTL

About these ads
Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 73 other followers

%d bloggers like this: